boris.štok

boris.štok

“VOLI ME JOŠ OVU NOĆ” – Obrada Denis & Denis kao novi singl

Objavljeno 08.02.2017.

Fantastična obrada klasika Denis & Denis „Voli me još ovu noć„ bit će novi singl Borisa Štoka, za koji je ovih dana snimljen videospot u Zagrebu.

Nakon sjajne suradnje s Yayom u pjesmi „Ove misli”, Boris Štok odlučio je obraditi veliki hit grupe Denis & Denis „Voli me još ovu noć“. Njegov odabir nije slučajan jer je upravo taj legendarni riječki bend bio pionir electro popa u kojem se Štok najbolje snalazi. U modernom aranžmanu, građenom s dosta elektronike, emocija i ekspresija vokala ipak su stavljene u prvi plan. “Htio sam eksperimentirati zvukom i pjesmi dati jednu drugačiju intepretaciju, ali zadržati sličan senzibilitet originalu. Ovo je moj hommage 80tim i tom zvuku” – tim riječima je Boris Štok opisao rad na singlu čiji spot je prošli tjedan sniman u Zagrebu.
Režiser spota je Filip Filković Philatz, jedan od naših najtalentiranijih video autora, a premijera se očekuje kroz par tjedana.

Prije nešto više od mjesec dana Boris Štok je najavio svoju solističku karijeru, a prethodni singl „Ove misli“ kao i nadolazeći „Voli me još ovu noć“ ono su što će za početak ponuditi publici, dok će album zaokružiti s nekoliko autorskih pjesama i zanimljivih obrada. Osim kao suosnivača i vokala grupe Quasarr s kojima je objavio tri izdanja, Štok surađuje i s mnogim glazbenicima poput Josipe Lisac, Mrleta & Ivanke, Marka Tolje, Zorana Predina i mnogih drugih bilo kao pjevač, autor ili koautor tekstova.

Vrati se natrag »