boris.štok

boris.štok

Potpuno drugačiji singl i spot koji će vas ostaviti bez daha

Objavljeno 09.02.2022.

Boris Štok predstavlja novu pjesmu – Netko poput nas

Muzikalan, melodičan i raznolik aranžmanima i produkcijom riječi su kojima se može opisati dosadašnji glazbeni opus Borisa Štoka. Na tom tragu je i novi Borisov singl, pjesma Netko poput nas.

Nastala je odmah po izlasku albuma, “Uvijek dio mene” i otvara jedan novi ciklus, priču o novom albumu. Već dugo ne kalkuliram i prepuštam pjesmi da aranžmanom nametne produkciju, neopterećen gdje će je odvesti stilski. Ovdje nas je odvuklo tragom The Last Shadow Puppetsa i ‘british’ zvuka. Tekst je moj, dok glazbu potpisujem sa Darkom Terlevićem. Miks i master je radio Matej Zec, redom moji prijatelji i bliski suradnici koji savršeno razumiju šta želim. – rekao je o pjesmi Boris Štok te dodao:
Spot je radio talentirani mladi redatelj Dario Radusin i mislim da je napravio sjajan posao – vizualno nešto potpuno drugačije od svega sto sam do sada radio. Vjerujem da će se jako svidjeti publici!

A osim pjesme Netko poput nas Boris Štok priprema još novih materijala.
U planu su još dva spota, za pjesmu Jesmo li jedini i za pjesmu Prašina, na kojoj gostuje Matija Dedić. Tim materijalom najaviti ću novi album koji izlazi vjerojatno na jesen i koji će biti nešto potpuno drugačije – najavio je Boris.

Fotografije Tanje Kanezir u velikoj rezoluciji pronađite na linku i slobodno koristite us potpis autorice.
Pjesma je i na svim digitalnim servisima.

Vrati se natrag »