boris.štok

boris.štok

Boris Štok s pjesmom “Can We Talk” priprema nezaboravan nastup na Dori!

Objavljeno 20.01.2024.

Nakon uspješne 2023. godine, Boris Štok se vraća na Doru gdje će se predstaviti s upečatljivom pjesmom “Can We Talk” za koju priprema i poseban scenski nastup.

Planiram atraktivan i vjerujem drugačiji nastup od ostatka natjecatelja, stilski minimalističan u bojama i efektima koji će lightom naglasiti moju pojavu na sceni, glas i dati dozu seksepila“, otkrio je Boris koji je detalje ipak ostavio za sam nastup.

Ova pjesma je posebna i po tome što je Boris prepustio autorski rad drugima te ju potpisuje irski dvojac Aidan O’Connor te John Doherty:

Ono što me zaintrigiralo u cijeloj priči jest izazov da pjevam tuđu pjesmu, k tome na engleskom jeziku. Radi se o odličnoj pop pjesmi, lijepe i catchy melodije koju smo Darko Terlević i ja zajedno aranžirali i producirali bliže mojem senzibilitetu sa elementima gospela, miksao je Matej Zec. Kao autor i performer, sve više volim nove izazove te izaći iz svoje “comfort” zone, a vjerujem da sam vokalom i interpretacijom dao svoj pečat. Mislim da sve zvuči svjetski i siguran sam da će ova pjesma, ukoliko prođe na eurosongu ostaviti odličan dojam. Tko zna gdje će glazba odvesti, glavno da se snima i svira…sve me ovo jako veseli!“, izjavio je Boris.

Foto: Tanja Kanazir

> STREAMING
> YOUTUBE

Vrati se natrag »