boris.štok

boris.štok

Boris Štok predstavlja svoj novi videospot

Objavljeno 02.10.2017.

Poslije uspješnih singlova ‘Ove misli’ u kojem mu se pridružila Yaya iz Jinxa, obrade Denis & Denis ‘Voli me još ovu noć’ te ‘Ispod kože’, pjesma ‘Kao mi’ četvrti je po redu singl kojim nekadašnji pjevač i tekstopisac riječke grupe Quasarr najavljuje svoj prvi samostalni EP te album.

Pjesmu ‘Kao mi’ prati odličan groove, produkcija, melodije i prepoznatljiva vokalna ekspresija, stoji u priopćenju. Do kraja listopada biti će objavljeno EP izdanje Puls na kojem će se naći i akustična verzija pjesme ‘Ispod kože’. Koncertna promocija EP izdanja ali i prva Borisova zagrebačka svirka dogovorena je za 04. studenog Tvornica kulture.

Riječki pjevač, autor i tekstopisac Boris Štok uz tek djelomičan naklon radovima u grupi Quasarr koncertno će, s novim bendom, staviti naglasak na novim pjesama, kako onima koje će se naći na EP-u, tako i do sada neobjavljenom materijalu.

Iza sebe ima iznimne uspjehe – objavio je pet studijskih album (tri s grupom Quasarr, dva s projektom Manofon), nastupio je na svim vodećim festivalima i klubovima u regiji, u duetu ‘Ljubav’ s Josipom Lisac osvojio prestižnu glazbenu nagradu Porin, a kao pjevač, autor tekstova ili koautor glazbe je surađivao s brojnim renomiranim i nagrađivanim glazbenicima.

Vrati se natrag »